Sunday, 14 June 2020

IOS shortcut file/media size.

Hai arini aku nak share satu shorcut,
untuk ios since apple tak provide untuk tngok size.
Senang je dia punya command,
korang pun boleh buat sendiri.
Nahhh


If malas then download je laa eh. 
πŸ˜‚


Friday, 8 May 2020

My First Tablet

Im so exciting today 
Yihhaaaaaa πŸ•ΊπŸ•ΊπŸ•Ί
I got my first tablet
Which is Ipad πŸ’».
This my second 🍎 device after iPhone  

Sponsor by Logitech. Tinggai carik mouse. 

Friday, 13 March 2020

Makan2 with Apps Support.

Hai Semua.
Tak da benda apa pun. 
Just nk kongsi. Haha
Last time CMG ada bagi every dept duit,
so duit tu ikut korang laa nak buat apa.
So mula2 decide nak berkelah, 
sebabnya bos i sangat laa suka. 
Then setelah decide punya decide,
makanya kitaorg pilih untuk makan. HaHa.
So inilah tempat kitaorg pergi.


Tuesday, 14 January 2020

My new Hobbies toward Healthy Lifestyle!

Hai Semua!
lama tak menulis dekat blog ni. 
just nk share my journey hujung tahun 2019.
Like i said as title. Haha

Disebabkan tetiba je berat aku naik mencanak
disebabkan Food + Boba Hunter
korang bayang kan dari berat aku 85(dh memang berat)
suddenly reach very high which is hampir 97kg
terus like seriously damn teruk gila aku ni
HaHaHa