Monday, 30 July 2018

Bukit Batu Chondong with PhIS Team

Haii Semua.
This week(280718) kiteorg Hiking Bukit Batu Chondong
yang terletak belakang Zoo Negara aka Kemensah
Perjalanan naik about 40min
Perjalanan dia agk bosan nk mencanak naik sahaja
HaHaHa
Tp end up korang akn dpat View yg sngat Menarik




Perjalanan naik korang maybe akn kebosanan
sbb dia mcm x de view sngat.
dan hanya lalui hutan yg dipenuhi buluh2 gittew




Then korang before korang smpai ke puncak.
Korang kena daki benda ni dulu.
YakYakYeaay!!







After that korang akn disajikan permandangan yg sngat best.
Btw kalini pergi dgn Team PhIS 
So bawah ni laaa muka2 yg berjaya daki smpai atas.
huhuhu



So bawah ni lak dak2 rumah aku.
Asl nye yg nk join aku &Si Ijat je.
alih2 sapa ada kat rumah semua kena heret.
HaHaHa




Bayangkan laa turun x smpai 20minit pon
atau lebih tepat arround 15min
Dan kalini MiBand buat hal pulak
adudud.
so x de laaa track record.JILAKAK!!
😂😂😂

So ni video terakhir masa nak turun dari peak.
HaHaHa


p/s: Mohon abaikan suara latar belakang sepajang video ini direkod. Anda dinasihatkan untuk MUTE je. Hahaha


No comments:

Post a Comment